home > hoe werkt het

Introductie wassalon

Was en droog zelf uw was binnen twee uur! Uw familiewas, dekbedden, matrashoezen, gordijnen, sportkleding etc wordt weer fris schoon in de nieuwe energiezuinige machines tot 14 kilo per machine . Bij Wassalon VéBé van Steijn kunt u zowel terecht met uw kleine wasjes als uw grote wassen. Door ons aanbod van grote en kleine wasmachines betaalt u nooit teveel voor uw was. U kunt bij ons terecht voor het wassen en drogen. Wilt u uw was alleen drogen dan is dit uiteraard ook mogelijk. In de wasserette is een grote vouwtafel aanwezig waar u op uw gemak uw was kunt opvouwen. Verder zijn er verschillende tijdschriften en Wifi om het wachten op uw was zo aangenaam mogelijk te maken. Uw was is schoon en droog in een handomdraai!

Betaalsysteem

Alle wasmachines en drogers werken met speciale munten die u met gepast geld kunt kopen via de wisselautomaat. In de wasserette hangt een instructiebord waarin wordt uitgelegd hoe dit werkt. U kunt pinnen of met muntgeld betalen maar ook met briefgeld tot maximaal 20 euro. Let op de automaat werkt alleen met gepast geld!

Zeep kunt u kopen in een speciale automaat, deze werkt op muntgeld.

Wasmachine 7 kg € 5,00
Wasmachine 14 kg € 10,00 ( 2 wasmunten)
Drogen € 2,00 per 30 minuten
Wasmiddel Vanaf € 1,25
Cola, water, chocomel Vanaf € 1,00

 

De grote wasmachine is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld uw tweepersoonsdekbedden.
Deze kunt u dus al wassen voor € 10,- (2 wasmunten)

Ruilkoelkast

In de wassalon staat een koelkast waar u gesloten nog houdbare etenswaren kunt plaatsen die u bijvoorbeeld over heeft. Iemand die dat kan gebruiken neemt het dan weer mee, daarmee voorkomt u voedselverspilling en helpt u iemand anders.

Openingstijden

De wassalon is geopend van 8:00 tot 22:00 uur*, er zijn duidelijke instructieborden aanwezig zodat u zelf zonder personeel uw was kan doen. Wij bieden u een gezellige en comfortabele omgeving waar u kunt wachten op uw wasgoed. De wassalon wordt dagelijks onderhouden zodat het er steeds net en hygiënisch is. Een must voor elk wassalon.
*(gesloten op 31 -12 vanaf 17:00 uur tot 1-1 13:00 uur )

waar zitten we

Route